Kapusta kiszona to tradycyjny polski przysmak. Ekologiczna kapusta kiszona to klasa premium, dedykowana najbardziej wymagającym klientom. Każdy kto lubi cieszyć swoje podniebienie niezapomnianym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, ma idealną do tego okazję. Przedstawiamy produkt, z którego jesteśmy niezmiernie dumni. BIO kapusta kiszona. Pochodząca z ekologicznych upraw i kiszona tradycyjnie, wyłącznie z dodatkiem soli. Ekologiczna kapusta BIO posiada certyfikat Unii Europejskiej, który jest świadectwem jej naturalnego pochodzenia. Smaczna i zdrowa kapusta kiszona od dziesięcioleci jest uznawana za najważniejsze naturalne źródło witamin. Obecna w niej witamina C wzmacnia układ odpornościowy, czyniąc go bardziej skutecznym w zwalczaniu infekcji wirusowych i bakteryjnych. Ponadto regularne spożywanie kapusty kiszonej pozwala obniżyć poziom cholesterolu, cukru i normalizuje działanie całego układu trawiennego. Polecamy BIO kapustę kiszoną z naszej firmy tym wszystkim, którzy szukali produktu w pełni naturalnego, któremu bez obaw można zaufać i zaserwować najbliższym sobie osobom.
wartość energetyczna: 82kj/20 kcal Tłuszcz: 0,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g, Węglowodany: 2,5g w tym cukry <0,5g, Błonnik: 2,8g, Białko :1,1g, Sól 2,1g