Szczegóły produktu

Buraczki ugotowane na parze, obrane, gotowe do bezpośredniego spożycia. Doprawić do smaku, podawać na ciepło lub zimno.
Buraczki gotowane w całości to idealny produkt do zup, dań głównych i sałatek.
Przepis: Buraczki zapiekane z czosnkiem i miodem
Buraczki kroimy na mniejsze części, dodajemy obraną i pokrojoną cebule, obrany czosnek. Przygotowujemy marynatę: 2 łyżeczki miodu, 2 łyżeczki octu balsamicznego, 6 łyzek oliwy, przyprawy. Dodajemy marynatę, wkładamy warzywa do piekarnika nagrzanego do 200°C. Pieczemy przez 30 minut do godziny. Gotowe buraczki podajemy do dań głównych jak i do sałatek.
Przechowywać w temperaturze od 1-25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48h.

  • Skład : Buraczki czerwone
  • Termin przydatności: Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48h