Polskie ogórki małosolne w plastikowym wiaderku z pokrywką. Ogórki małosolne od dziesięcioleci są jednym z największych polskich przysmaków. Stanowią znakomity, naturalny i smaczny dodatek do wielu dań, potraw, a nawet kanapek. Są niezastąpionym źródłem cennych składników odżywczych, takich jak witamina C, A, E i K. Ponadto w ogórkach znajdziemy niezwykle cenny dla kobiet w ciąży kwas foliowy oraz witaminy z grupy B. Nie można również pominąć bardzo dużej zawartości przeciwutleniaczy oraz innych substancji, chroniących przed rozwojem nowotworów. Jednak to wysokie walory smakowe są tym, co sprawia że tak wiele osób zaufało naszym produktom i najchętniej sięga po ogórki małosolne Stan. Polecamy je również Państwu – nie tylko ze względu na autentyczny polski smak, ale również z powodu naturalnych składników i dodatków. Do przygotowania ogórków małosolnych wykorzystana została zalewa z dodatkiem soli, kopru, czosnku oraz naturalnych aromatycznych przypraw smakowych. Precyzyjnie dobrane proporcje składników odpowiadają za najlepszy możliwy smak naszych ogórków.
wartość energetyczna: 35kj/8 kcal Tłuszcz: <0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g, Węglowodany: 1,1g w tym cukry <0,1g, Błonnik: 1,0g, Białko :0,5g, Sól 2,5g