Jedną z najważniejszych wartości naszej firmy jest wysoka jakość oraz naturalny sposób przygotowywania kiszonek. Z tego powodu postanowiliśmy poświęcić więcej uwagi ekologicznym wyrobom kiszonym, które jeszcze lepiej wpisują się w obrany przez nas kierunek rozwoju.

Nasze produkty bio są marką samą w sobie. Ich niepowtarzalny smak to zasługa warzyw pochodzących z ekologicznych upraw oraz wyjątkowej staranności, z jaką przygotowujemy nasze wyroby. Ekologiczne kiszonki cieszą się uznaniem najbardziej wymagających klientów nie tylko na rynku polskim, ale także europejskim, a ich jakość była wielokrotnie nagradzana w różnego rodzaju konkursach i na targach rolniczych.

Producent ekologicznych ogórków kiszonych

Wyjątkowy smak naszych produktów sprawił, że staliśmy się docenianym w Europie producentem ekologicznych ogórków kiszonych. Sekret naszych wyrobów tkwi w zastosowaniu zalewy na bazie wody źródlanej, kopru, czosnku oraz chrzanu, która doskonale podkreśla niepowtarzalny smak ogórków z ekologicznych upraw. Dzięki takiemu połączeniu zbędne stają się sztuczne ulepszacze smaku i inne dodatki. Naturalny proces przygotowywania ogórków sprawia, że zaufaniem mogą obdarzyć je osoby zmagające się z alergiami oraz posiadające wrażliwy żołądek.

Producent ekologicznej kapusty kiszonej

Dzięki naszemu zaangażowaniu w naturalne metody przygotowywania kiszonek staliśmy się rozpoznawalnym producentem ekologicznej kapusty kiszonej. Nasza kapusta, pochodząca z ekologicznych upraw, poddawana jest wyłącznie tradycyjnym metodom kiszenia. Jej smak wzbogacamy odrobiną soli, która ma wyciągnąć z kapusty to, co najlepsze. Ekologiczna kapusta kiszona to także źródło witamin i mikroelementów, które wzmacniają odporność organizmu oraz wspomagają pracę układu trawiennego.